Verzekeringen: verzeker dat wat nodig is
Kleine ondernemer. In- of exclusief btw verzekeren?
Als u schade krijgt aan uw gebouw, inventaris, goederen of motorrijtuig, wilt u de herstelkosten vergoed krijgen. De meeste ondernemers kunnen zich exclusief btw verzekeren, omdat zij het btw-gedeelte van de herstelkosten terugkrijgen van de fiscus. Maar is dat ook zo als u een kleine ondernemer bent?
Lees meer...

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risico’s is verzekeren vaak noodzakelijk. De Verzekerings Specialist inventariseert voor u welke verzekeringen u nodig heeft – en welke niet.

Wanneer verzekeren?

U heeft de risico’s binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens bekijken we samen hoe groot de kans is dat het risico zich voordoet en wat dan de (financiële) consequenties zijn. Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen of is verzekeren verstandiger? De Verzekerings Specialist heeft alle expertise in huis om deze vragen deskundig te beantwoorden. Zodat u zorgvuldig met uw bedrijfsrisico’s om kunt gaan.

De beste verzekeringen voor ondernemers

Wij zorgen ervoor dat u alleen datgene verzekert wat echt nodig is. Wij selecteren voor u de beste verzekeringen voor ondernemers:

De Verzekerings Specialist , hét adres voor al uw vragen over risico’s en verzekeren

Bij De Verzekerings Specialist vindt u een persoonlijk klankbord voor al uw ondernemersvragen. Van risicoanalyse tot verzekeren en van employee benefits tot pensioen. Bel 0299 - 474 933 voor een verhelderend gesprek op ons kantoor in Purmerend


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.