Het ontstaan van De Verzekerings Specialist
D.V.S. ( De Verzekerings Specialist ) is op 03 oktober 1995 opgericht door Rene Boumans na jarenlang in loondienst te zijn geweest bij een assurantietussenpersoon.

Na een studie M.E.A.O. en het vakdiploma Assurantie B heeft Rene Boumans in loondienst de nodige ervaring opgebouwd op het gebied van schadeverzekeringen voor de particuliere markt en uiteraard de zakelijke markt.

Tevens heeft hij op het gebied van de genoemde verzekeringen de nodige vakdiploma’s gehaald in de loop der jaren.

Ook op het gebied van levensverzekeringen, pensioenverzekeringen en hypotheken heeft hij de benodigde kennis en ervaring om een juist advies te geven aan zijn klanten. Rene Boumans is Erkend Hypotheekadviseur en voldoet aan de voorgeschreven normen voortvloeiend vanuit de W.F.T. ( Wet Financieel Toezicht ) zoals deze gelden voor financiële dienstverleners die zich toeleggen op met name hypotheken en levensverzekeringen.

De partner van Rene Boumans, Carolina Boumans- Wansink, legt zich toe op de administratie van het kantoor.

Bij D.V.S. kunt U terecht voor alle adviezen op het gebied van schadeverzekeringen ( zoals inboedel-,aansprakelijkheid- en autoverzekeringen, informatie en het afsluiten van levensverzekeringen, alle schadeverzekeringen voor de klein zakelijke markt ( MKB ), financieringen voor particulieren en bedrijven.

Ons kantoor is geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Afspraken vinden op afspraak plaats overdag en desgewenst ’s-avonds.

Wij zijn gevestigd aan de Zambezilaan 220 te Purmerend en U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0299-474933 of 06-54608138.

Wij hopen dat wij onze expertise voor U mogen inzetten om samen met U tot een passende oplossing te komen en wij nemen U het werk en alle rompslomp uit handen op het gebied van verzekeringen en hypotheken maar ook voor advies op sparen en lenen.

Graag tot ziens!!!

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.