De goedkoopste zorgverzekering - en de beste!
Zorgverzekering kan vaak veel goedkoper. Stap nu over!
Ieder jaar weer stijgen de premies van de zorgverzekeringen en worden de verschillen tussen de voordeligste en de duurste basispolis groter. Een goede reden om eens te checken of u niet te veel betaalt. U kunt nog tot het eind van de maand overstappen.
Lees meer...

De goedkoopste zorgverzekering is niet per definitie voor iedereen de beste zorgverzekering. Want de behoefte aan zorg verschilt van mens tot mens. De Verzekerings Specialist zorgt ervoor dat u een betaalbare zorgverzekering vindt die de zorg dekt die ú nodig heeft.

Wat u moet weten bij het vinden van de goedkoopste zorgverzekering

Wilt u ook de goedkoopste zorgverzekering die de zorg vergoedt die u nodig heeft? Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs.

Bespaar premie door vergelijken zorgverzekeringen
Het vergelijken van zorgverzekeringen is aantrekkelijk: welke aanbieder biedt u de beste dekking tegen de beste premie? Maar hoe vindt u die ene goede verzekering in het enorme aanbod van zorgverzekeringen? Wij vergelijken dagelijks zorgverzekeringen en kunnen u snel laten zien hoe u kunt besparen op uw premie. Besluit u om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering? Maak dan gebruik van onze gratis overstapservice! Bel 0299 - 474 933 voor een verhelderend gesprek op ons kantoor in Purmerend.


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.